TESZT EVERLAST WOOD HAND GRIP
viszonylag erős a szépséghiba csak annyi hogy
rosszul ragasztották a fába bele a rugó szárakat és elfordul összenyomás következtében
az orvoslás epoxi két komponensű ragasztó.
többen panaszkodtak törésről hosszú használat során ilyet nem tapasztaltam még.

megfizethető 3500FT /pár

51wxzt46ytl_sl500_gif1

Iron Mind Captains of Crush Hand Grippers

heavygrips_set_of_6_small

A markoló , ami megváltotta a világot ! amiként érezni fogod , hogy a különbség minőség elkészít , mikor Crush Grippers eredeti Iron Mind Captainán edzel It Iron Mind volt , amit 1980-as évek . Evenben ma egy egésszel hamisítók tekerése , Crush Grippers Futballkapitányai független a highest-quality marokra fogd eszközt amit keresni fogsz , és a veretlen reklámárucikk kézíszilárdság fejlődés mezejében .

Most folyósítható TEN szilárdságokban !

Kezdd el az utad szilárdság sikere felé a Guidéval , és a Sport . The Trainer jön azután a #1-nél , #2-nél , #3-nál következik , továbbá #4 Close , van egy fogásod lehetsz , büszke lehetsz ha ezt megcsinálod illetve összegyurod illetve nyomod , ami eltart lezárni a #3-at , majd lehetsz biztos van a legerősebb kézierők közül néhány ember van a világon aki ennél tovább jut, persze kitartó kettlebell edzéssel te is tovább ugorhatsz The #4 ? Well körül , ez maga a csúcsszerkezet

captains_of_crush

Aztán egy favorit követi a sort a 360 gears műhelyéből
már meggyőződtünk milyen nagyszerű kettlebelleket adott ez a cég a világnak.
hát lássuk milyen grippeket csináltak az erő fiainak
boltba járva elsőbenyomásom jó volt amikor a kezembe vettem éreztem az ereimbe ujra folyik a vér. alluminium markolat bordázott testű nem csúszik ki belöle a rúgó aktív állapotba van a testbe ágyazva.

ime a cég ajánlója
Markoló
Ha van a kézí szilárdságod , vannak az ívfogóink irántad , hogy bebizonyíts aznak , ha még nincs a kézí szilárdságod akarsz , vannak az ívfogóink , amik segíteni fognak fejleszted a legfinomabb , legkeményebb ívfogó a bolygón .
Folyósítható öt szilárdságban egy hibátlan illesztése , mindegyik szintezőműszer mérlegel a pontosságot , tartósságot , és szépség of 100 egy hiteles 360Gears markoló . From , lb-300 font súly .

sm_product_28

folytatjuk…

Grip Strength and Wrist Training Tools

Reklámok