A Power Balance egy forradalmi technológia, mely Mylar hologramokat használva pozitívan hat az emberi test természetes mágneses mezejére, ezzel jelentősen javítva az egyensúlyt, erőt és hajlékonyságot. A végső hatás a magasabb fizikai teljesítőképesség nemcsak sport aktivitásoknál hanem a mindennapi életben is.
Hogyan működik?
Minden fogható dolognak – személynek, állatnak, kőnek vagy fának a földön, sőt még magának a Földgolyónak is – megvan a maga természetes rezonanciafrekvenciája. A Föld elektromágneses tere, a világűr, és a meditálásban lévő emberek kb. 7,8 Hz hullámhosszon rezonálnak. Ezt a frekvenciát Shumann rezonanciának hívják. Az összes rezonanciafrekvencia kiegyensúlyzott kölcsönös hatása nagyon fontos, hogy az emberi szervezet helyesen működjön.

Némelyik hullámhossz pozitívan reagál az Ön testével, némelyik pedig negatívan. Amikor a hologram kapcsolatba kerül az ön testének mágneses terével, lehetővé teszi neki a hologramban rejlő természetes és hasznos hullámhosszokkal való interakciót. Ennek következménye a jobb energiaáramlás az egész testben és a test jobb stabilitásában, erejében és hajlékonyságában nyilvánul meg.
Az egyensúly javítása
Az egyensúly azonnali javítása egy olyan tulajdonság, amely mindenki figyelmét felkelti a Power Balance karkötő legelső felpróbálásánál. A jó stabilitás és egynesúly a siker alapjai bármely sport űzésénél.
Az egyszerű stabilitás teszt képes meggyőzni azokat az embereket is, akik elsőre bizalmatlanok a Power Balance karkötővel szemben. Elég egy lábon állni, kezet széttárva tartani és a könyök vagy az alkar részén nyomás alkalmazni fentről lefelé. A Power Balance karkötővel az ember azonnal érzi hogy a testtarátsa sokkal szilárdabb és nem olyan egyszerű elveszíteni az egyensúlyt mint a karkötő nélküli teszt esetén.
Az ideális emberi hullámhossz 7,8 Hz (ún. Schumann Resonating Frequency (SFR))
A Power Balance karkötő képes az SFR rezgésszámot kijavítani és ezzel hamornizálni az emberi test energiaáramlásait, melyeket az elektroszmog zavar. Az elektromszomogot olyan berendezések bocsájtják ki mint a mobiltelefonok, transzformátorok, számítógépek, wifi ésbluetooth berendezések, TV, mikrohullámú sütők és tulajdonképen minden olyan berendezés amely elektromágneses sugarakat bocsájt ki. A Power Balance karkötő pozitív tulajdonságait már néhány hónapja sok ismert profisport és celeb személyiség is élvezi.
Nagyobb hajlékonyság és flexibilitás
Mindennapi emberek, de az élsportolók is igazolják hogy a Power Balance karkötő viselésekor a testük hajlékonysága és flexibilitása javult. Egyszerű teszt elvégzése is ezt igazolja. Áljanak kicsit szétterpesztett lábakkal, kezeket előrenyújtva és törzsben forogjon oldalra – jobb kéz esetében jobbra, bal kéz esetében balra. Tekintetével kísérje a kezét és jegyezze meg a fordulás maximális szögét. A Power Balance karkötővel ez a szög több fokkal is megnagyobbodik.
Erőnlét növekedés
Harmónikus áramló test energia a testi erőnlét növekedésben is megnyilvánul. Legegyszerűbb tesztje ennek a kijelentésnek a megerőtésére a következő: álljon fel lábait összetéve. A kezeti engedje le a test mellett és a tenyereit fordítsa hátra és felfelé. Az asszisztens ököllel egyenes lefelé irányított nyomást fejt ki az ön tenyerére. A Power Balance karkötő nélkül könnyen kibillenti az egyensúlyából. A karkötővel viszont képes lesz sokkal nagyobb erőnek is ellenállni.

Power Balance mindenki részére
Az utóbbi időben lehetőségünk nyílt a médiákon keresztül látni a Power Balance karkötő viselését vílághírű személyiségeknél, színészeknél, Forma 1 versenyzőknél, jégkorongozóknál, kosárlabda játékosoknál, snowbordosoknál, szörfösöknél, golfjátékosoknál, futballistáknál és másoknál. De a forradalmi termék nem csak világhírű embereknek van szánva. Mindenki, aki növelni szeretné a fizikai teljesítményképességét, stabilitását, vagy flexibilitását, kipróbálhatja a Power Balance hatását. A felhasználók említik még az alvás javulását, az immunrendszer erősödését, jobb stresszekezelést, és a fájdalmas ízületek és izmok lazítását. Az idősebb emberek a teljes életminőség javulását észlelték.
Méretek:
S: 17,5 cm
M: 19 cm
L: 20,5 cm
Szinek: fekete, fehér, piros, sárga, kék, átlátszó, rózsaszín.
Árak:
5db. csomag: 75 euro
10 db. csomag: 120  euro
20 db. csomag: 200 euro

Szállitás Magyarországba beleszámítva, szállitási példa: 7 nap Budapestnek
Rendelésüket várjuk a következö címen:  powerbalancebracelet@gmail.com

Reklámok