Indiai klubok mint lazító és koncentrálást segítő kondiconálást elősegítő népszerű volt a 19. század végén és a 20. század elején Európában, a Brit és az Amerikai Egyesült Államok. Ezek a következők: bowling-pin alakú fa “klub”, különböző méretű és súlyú, amelyek  bizonyos forma gyakorlatok részeként a test művelése a célja edzésprogramnak. Ezek köre a néhány fontot, akár külön klubok, amelyek súlya annyi mint 50 kiló.

Egy indiai Pehelwan (birkózó) képzés a klubok körül 1973
Indiai klubok származik a nevét a sokkal nagyobb és nehezebb tárgyak, hasonló alakú hagyományosan használt harcművészek és Kushti birkózók az indiai vonaton erejét. Az a gyakorlat, himbálózó ilyen klubok kialakítása fizikai mutatták be Angliában a brit katona, aki tanulmányozta a fegyelem, miközben Indiában állomásozó során a 1800-as években.

Carte de Visite a sim D. Kehoe, aki hozta az indiai klubokat, hogy az Egyesült Államok Angliából
Voltak rendkívül népszerű során az egészségügyi őrület a késő viktoriánus korszak által használt katonai kadétok és jómódú hölgyek egyaránt, és még meg, mint a torna esemény az 1904 és 1932 olimpiai játékok. Tornatermek épültek csak ellát klub csoportok gyakorolni. A népszerűsége az indiai Club meggyengült az 1920-as és a 1930-as években, mint a szervezett sport egyre népszerűbb. Regimented gyakorlása rutinok, mint azok igénylő indiai klubok, voltak kárhoztatva hivatásos sportolók, valamint a katonai, aki elérhetővé válnak a hatékony és modern erősítő berendezés.
Míg a fáklyák és egyéb sticklike tárgyakat használtak a zsonglőrködés évszázadok, a modern zsonglőr klub ihlette az indiai klub, amely először repurposed a zsonglőr a DeWitt Cook a 1800-as években.

Indian Club Swinging

Jack Gillen volt, hajlott az indiai Club lengett először megpróbálta vissza 2000 elején. Után azonnal tapasztalják a gyógyulás a krónikus váll sérülése, Jack terhelt meghatározza a klubok a saját teherautó, és vezetett körül a Big Island megosztása őket családtagjaival és barátaival. A legtöbb gúnyosan, de néhány jelentős váll problémákkal átölelte, és részesültek az egyesületek. Néhány korai ügyfeleket ember szörfösök és paddlers aki nem látta a vizet egy kis időt a sérülések miatt. Keresztül használja a klubok, voltak vissza a legfőbb feltétel és képes volt újra be a vízbe, majd erősebb előtt.

Azóta a klub már elment, hogy segítsen mindenféle sportolók és nem sportolók különböző életpályán. A jelenlegi lista a Wave Chi ügyfelei többek között:

* Golfozók
* Surfers
* Teniszezők
* Fekvő és a Stand Up Paddlers
* Irodai dolgozók
* Baseball Játékosok
* Kenu Paddlers
* Úszók

És még akkor is, táncosok és más személyek körét, ahol a mozgás elengedhetetlen része a tevékenységüket.

Az ősi indiai művészete Club himbálózó volt népszerűsítette Amerikában a késő 1800-as és korai 1900-as és lassan elhalványult az idők során használnák egy kiválasztott csoportja a harcművészek és a vegyes harcművészet harcos. Az elmúlt tíz évben, a klubok váltak lassan újra népszerűvé a munkája során több személy, mint Jack, aki első kézből tapasztalt egyedi előnyöket. A klubok használata súlyát és ellenőrzik, hogy vontatási támogatása és erősítése a vállöv és az egyéb kemény gyakorolni régiók a hát, a nyak és a váll. Ők biztosítják a rugalmasságot képzés, erősítő és számos képzés közben Minden mozgás egy mozgásban. Jelenleg a klubok használják a katonai, harcművészetek stúdiók és más speciális képzési formákat.

Az előnyök a klubok túl csak az izmok és a krónikus fájdalmat. De ahhoz, hogy az elme. Tanulmányok kimutatták, ismétlődő mozgás gyakorlatok, mint a klubok segíthet a “finomhangolása” az agyat, és hozzon létre egy mediative élményt. A klub segít az embereknek a vonat az agyuk a szem kéz koordinációt, és bebizonyosodott, hogy a körlevél gyakorol a edzésprogram segít összeegyeztet agyi funkciók. Így, a munka meg a klub segít test, szellem és az agy!

Club lóbálva a “sehová” gyakorlat. Minden amire szükséged van a készlet a klubok, és a nyílt tér tenni az edzést. Jack maga is azon a klubokat, hogy a strandon, vagy más helyeken az egész Big Island ő iPod és egyszerűen indul lengő a klubok. Az a képesség, hogy hagyja el a házat, és élvezheti a szabadban, míg gyakorlása a test és a lélek egy hatalmas előny, és az egyik dolog, hogy a jelenlegi ügyfelek élvezik a legjobban a segítségével a klubok.

Indian Club Swinging már mindenki számára előnyökkel jár az emberek az élet minden területén -, hogy van egy váll sérülése, akár nem, akár egy profi sportoló, vagy sem. A klub számos mozgást gyakorolják, hogy az ellátások minden vetülete, az egyén élet-test, szellem és lélek.

Tovább a saját kirakat, hogy megvásárolja a klubok és a DVD, valamint egyéb Wave Chi termékek.

Reklámok