Tendon Injuries

Ezelőtt egy kicsi egy héten túl , amíg idáig képezve személyek egy csoportjait Tampában , meséltem körülbelül az összes károsodást , amiben látsz egyéb ) ma .

Szakszerű sportolásban , például , a gigászi izomzat dacára , az utálatos pad nyom , a deadlifts és tincsek és a tüzes sebesség , az adat hogy a best-of-the-best , gyenge és megsebesíthető , mikor és ahol tényleg jelentőséggel bír .

Forgalmazz egy tekintetet a sportrovatokben , és bármikor hallasz valakitől nagyon akarva az évszakot ( vagy néhány hónapon át ,) beállítás feljegyzés miről a károsodás If , amiben megalapítod feltérképezve az adatokat , elképeszteni fognak titeket hány a szigorú károsodásokból , ín károsodások .

Mikor tértem vissza Kínából egy hónappallal hónappallal ezelőtt egy társsal találkoztam szenvedve íngyulladástól of a
tolakssz . How’dat , ő szerezd meg ezt a károsodást ?

Tett ” svindler ” pull-ups .

Bár az ő izomzatai bántak a feladattal egy probléma , az ő ine nélkül nem és következésképpen képtelen volt az ő olvasófejet mozgató karával képezni egyáltalán .

Azt mondták őt , hogy ” körülötte működjed “. This általában jelent , kerüli el énekeli el a végtagot , amíg nem beforr .

Nos , már volt hat hét , és jobb módban volt . This bebizonyít a közmondásnak , ” jobbat , hogy törjön egy csontot , az a sebesülés egy ín “.

forrás

Reklámok